top of page

Het merk

Based in Amsterdam - EUROPA

UNDERCHARMENTS

Onze toekomst is afhankelijk hoe we met de natuur en milieu op een duurzame manier omgaan. 

Hoe draagt Undercharments bij aan een positieve impact dat verder gaat dan de kledingkast.

Wij focussen ons op lingerie met een oplossing voor de natuur; materialen welke geen negatieve impact hebben op de lokale ecosystemen. Wij gebruiken voornamelijk het BIO-BASED KOFFIEMATERIAAL.

 

Vezels van koffiedik is een duurzame textiel innovatie.

De technologie die wordt gebruikt om van koffiedik naar draad, is een proces met lage temperaturen, hoge druk en energiebesparend. Lingerie dat gemaakt wordt van koffiedik kunnen ook op de composthoop waardoor verzekerd wordt dat onze lingerie zelf geen afval wordt.

Onze voorwaarde is verder dat de lingerie comfortabel moet zijn en dagelijks te dragen. Maar vooral ook dat het materiaal zacht en beter voor je huid is. Ons huid is gevoelig en laat het koffiemateriaal deze eigenschappen allemaal hebben: superzacht, hypoallergeen en ademend.

100% WOMEN OWNED COMPANY

Undercharments wordt voor 100% geleid door vrouwen.

finals (152 of 213)_edited_edited.jpg

HET KOFFIEMATERIAAL

LINGERIE WHICH IS FOCUSING ON THE GOOD

Van 1 kop koffie wordt maar 0,2% van de koffiebonen gebruikt, hiervan wordt dus 99,8% weggegooid en belandt in het milieu. Dat kan anders.

Van 3 kopjes koffie maken wij 1 lingerie setje.

Koffie is onze basis!

Bij Undercharments geloven we in het creëren van lingerie die verder gaat dan alleen het bedekken van het lichaam. We streven naar een toekomst waarin duurzaamheid, ethiek en empowerment de norm zijn in de lingeriewereld. We nodigen iedereen uit om zich aan te sluiten bij onze missie en samen een positieve verandering teweeg te brengen om de wereld een stuk mooier te maken.

bottom of page