top of page

Het merk

Based in Amsterdam - EUROPA

LEADING THE WAY TO A CIRCULAR FASHION ECONOMY

Onze toekomst is afhankelijk hoe we met de natuur en milieu op een duurzame manier omgaan. 

Hoe draagt Undercharments bij aan een positieve impact dat verder gaat dan de kledingkast:

  1. We hergebruiken afval door koffiedrab te gebruiken voor onze lingerie;

  2. We reduceren door plant-based materialen te gebruiken dat in overvloed aanwezig is zoals Lyocell en Bamboe voor onze lingerie & lounge wear;

  3. We recyclen door gerecycled katoen & kasjmier te gebruiken voor onze lingerie & lounge wear.

100% WOMEN OWNED COMPANY

Undercharments wordt voor 100% geleid door vrouwen.

finals (152 of 213)_edited_edited.jpg

Waarom lingerie van Undercharments

Bij Undercharments geloven we in het creëren van lingerie die verder gaat dan alleen het bedekken van het lichaam.

Onze missie is om een positieve impact te hebben op het leven van mensen en de wereld om ons heen. Daarom hebben we ons toegewijd aan de volgende principes:

1.    Duurzaamheid: We streven ernaar om duurzaamheid te integreren in elk aspect van onze productie. We gebruiken milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen, gerecyclede vezels en innovatieve stoffen met een minimale impact op het milieu. We verminderen afval en implementeren circulaire productieprocessen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

2.    Ethiek en eerlijkheid: We zijn toegewijd aan ethische en eerlijke arbeidspraktijken. We werken samen met fabrikanten en leveranciers die goede arbeidsomstandigheden bieden, eerlijke lonen betalen en de rechten van werknemers respecteren. We bevorderen een transparante toeleveringsketen en staan voor sociale verantwoordelijkheid.

3.    Comfort en kwaliteit: We streven naar het bieden van lingerie die comfortabel is en de hele dag gedragen kan worden. Onze producten zijn ontworpen met aandacht voor pasvorm, ondersteuning en zachte materialen die zorgen voor een heerlijk gevoel op de huid. We streven naar kwaliteit en duurzaamheid, zodat onze lingerie lang meegaat.

4.    Inclusiviteit en diversiteit: We geloven in de schoonheid van diversiteit en vieren de verschillende vormen, maten en achtergronden van mensen. Onze lingerie is ontworpen om iedereen zich zelfverzekerd en mooi te laten voelen, ongeacht hun lichaamstype of genderidentiteit. 

5.    Empowerment en zelfexpressie: We geloven dat lingerie een krachtig middel is voor zelfexpressie en zelfvertrouwen. We willen individuen inspireren om zichzelf te uiten, hun eigen stijl te omarmen en hun unieke schoonheid te vieren. Onze lingerie is ontworpen om mensen te empoweren en hen te laten stralen van binnenuit. De ontwerpen van Undercharments zijn uniek (one of a kind) en volgen niet de standaard lingerie verwachtingen.

Bij Undercharments streven we naar een toekomst waarin duurzaamheid, ethiek en empowerment de norm zijn in de lingeriewereld. We nodigen iedereen uit om zich aan te sluiten bij onze missie en samen een positieve verandering teweeg te brengen om de wereld een stuk mooier te maken.

bottom of page